Iskop mini bagerom, zemlje, temelja, kanala

Vršimo iskop mini bagerom na terenima gde zbog nepristupačnosti i manjka prostora za manipulaciju nije moguće raditi sa većim mašinama. iskop-mini-bager-beogradMini bager je zato veoma pogodan za rad u gradskim uslovima, a mi najviše radimo na teritoriji grada Beograda.

Na vaš poziv dolazimo na dređenu adreseu i vršimo usluge iskopa begerom, ravnjanja i nivelacije zemljišta. Sve što iskopamo po potrebi odvezemo sa našim kiper kamiononima. Sa našim malim bagerom možemo vršiti veliki broj usluga, odnosno sve vsrte iskopa. Ako je prepreka beton, asfalt ili neka stena, za nas nema problema jer razbijamo beton pikamerom

iskop-zemljeUsluge iskopa mini bagerom:

Možete nas angažovati za sve vrste iskopa malim bagerom počevši od kopanja kanala za instalacije, kanalizaciju i vodovodnu mrežu. Idelno je kopanje temelja za zgrade, septičkih jama i bunara za vodu, razni vrsta bazena. Kopanja kanala za navodnjavanje i drenažu. Pogodni su za sve radove oko kuća i zgrada zbog svojih malih dimenzija. Čak ga možemo koristiti iza kopanje jama za voćne sadnice. Naš mini bager ruši i stare objekte, a sa mini utovarivačem utovaramo šut.

Mini bager ostale uluge

Ako vam je potrebna nivelacija zemljišta, možemo da vam ponudimo i prevoz rasutog tereta i ravnjanje sa mini bagerom, a po potrebi nabijanje zemlje vibro pločom.

mini-bagerU zimiskim uslovima imamo uslugu čišćenja snega u Beogradu. Sa našim malim bagerom brzo ćemo očistiti sneg, natovariti u naše kamione i očistiti vaš prostor od snega.

Postanite i vi jedan od naših zadovoljnih korisnika koji smo na raspolaganju za kompletnu uslugu svih vrsta iskopa mini bagerom u Beogradu i okolini. MI sve što iskopamo to i odvezemo našim kamionima. Počnite sa nama od temelja svoj objekat do krova, jer vam možemo ponuditi prevoz šljinka i peska, kao i sav ostali građjevinski materijal.

Mini bager i prevoz slične usluge: