Prevoz kamionima s kranom

Šta je najveći problem kod kamionskog prevoza. Utovar teških i velikih tereta. Potrebno je organizovati radnu snagu, ali nekada to je moguće uraditi samo sa kranom ili dizalicom. Mi posedujemo kamion sa kranom – dizalicom i to kran do visine 9 metara. Osim što bez problema utovarujemo teške terete, terete velikog gabarita, naš kran je odličan u postavljanju montažnih hala, odnosno velikih konstrukcija za hale. Imamo iskustva u postavljanju antena za mobilnu telefoniju i baznih stanica.

Kamionski prevoz je brži ako kamion ima kran

kamion-sa-dizalicomAko imate problem sa premeštanjem teških mašina, rashladnih uređaja i slično, naš kamion sa dizalicom vam je na raspolaganju. Ono što mi natovarimo za par minuta, potrebna je grupa ljudi da to utovari ručno, što može potrajati i satima.

Prevoz kamionom sa kranom je velika prednost zbog lakog utovara svih vrsta tereta, a sa našim karnom do 9 metara možemo istovariti isti teret na visinu. Ovo je idealno za građevinski materijal, prevoz materijala koji se lako utovari možemo istovariti na visinu, što zanči da naš kamon sa dizalicom, zamenjuje građevinsku dizalicu, pa jednim pozivom rešavate sve probleme, prevoz tereta, istovar i utovar. Za utovar rasutih tereta imamo mini utovarivač.

Mini bager i prevoz slične usluge: