Odvoz šuta i utovar šuta mini utovarivačem

Ako vršite neke radove u kući, vaš pratilac je građevinski otpad ili šut. Brzo ćemo vas osloboditi bespotrebnog otpada i očistiti vaš prostor.

rusenje-objekata-beogradImate građevinsku firmu i potrebno vam je odvoz šuta nakon završenih radova. Posle rušenja zgrade ili objekta, potrebno je utovariti šut i odvesti ga na deponiju. Mi ćemo organizovati kamionski prevoz kiper kamionima od 3 i 5 kubika, a brzo ćemo utovariti šut mini utovarivačem.

Često zbog manjka prostora nije moguće utovariti šut valikim bagerima, ili nemoguće prići do samog objekta, da bu ubrzali proces odvoza šuta, jedino je rešenje utovar šuta mini utovarivačem. Sve će se brže i lakše završiti nego da se šut pakuje u džakove i prevozi kamionom.

Pozovite nas i na najbrži način ćemo vas rešiti bespotrebnog građevinskog otpada, odvoz šuta neće vam predstavljati problem, bilo da vršite neke adaptacije prostora i rušite objekat do temelja.

Angažovanjem nas rešili ste brigu oko zgađivanja okoline i mogućnosti da budete kažnjeni jer niste na vreme uklonili šut. Kamionom možemo prevesti šut koji se kasnije može iskoristiti za nivelaciju terena.

Mini bager i prevoz slične usluge: