Prevoz kamionom šljunka, zemlje, peska, kamenja i drugog građevinskog materijala

Jedna od naših delatnosti je brz kamionski prevoz, odnosno prevoz kamionom rasutog tereta (zemlje, peska, šljunka, kamenja) i ostalog građevinskog materijala. Posedujemo kiper kamione zapremne od 3 i 5 metara kubnih, odnosno kako autoprevoznici popularno kažu od 3 i 5 kubika. Osim što obavljamo kamionski prevoz, to jeste dovozomo na vašu adresu kiper kamionom rasute terete i po potrebi sav građevinski materijal, mi vršimo i odvoz istog, pa tako možemo ako rušite stari objekat ili vršite renoviranje i adaptaciju, možemo organizovati utovar mini utovarivačem i odvoz šuta.

Prevoz kiper kamionom šljunka, zemlje, peska

prevoz sljunka i peskaMi vršimo prevoz kiper kamionom i možemo istovariti sav materijal koji ste naručili tačno na željeno mesto. Takođe prilkom iskopa mini bagerom, sav materijal koji iskopamo možemo da utovarimo, odvezemo i iskipujemo na želeno odredište. Na taj način smo kompletirali uslugu i rešili vas svih dodatnih briga oko organizacije prevoza kamionom.

Vršimo prevoz građevinskog materijala sa stovarišta na gradilište, ali uslugu koje najćešće obavljamo su prevoz šljunka kiper kamionom i prevoz peska. Ako vam je potreban pesak ili šljunak dobićete ga kućnu adresu.

Vrste šljunka i peska

U zavisnosti kakve vrste radova izvodite, da li vam je šljunak potreban za nasipanje (prljavi šljunak), odnoso treba vam kvalitetan i čist šljunak za betoniranje, ili pesak za zvaršne radove u građevinarstvu, potrebno je samo da nas pozovete.

Naravno ako vam je potrebno zemlja za nasipanje, poravnjavanje i nivelaciju zemljišta, nalazite se na pravom mestu, dovoljno je samo da nas kontaktirate. Iskipovaćemo na vašu adresu pesak, šljunak ili zemlju, po potrebi. I ne zaboravite možemo da vam dovezemo sav ostali građevinski materijal po potrebi.

Mini bager i prevoz slične usluge: