Rušenje zgrada i objekata u Beogradu

Rušenje je proces koji se razlikuje od dekonstrukcije gde je cilj kda se ruši objekat da se što više delova sačuva za kasniju upotrebu. Rušenje objekta mini bagerom se izvodi na manjim zgradama i kućama i to na mestima gde je zbog bezbednosti okoline nemoguće ili zbog naseljenosti nije prikladno izvršiti rušenje eksplozivom. Naravno pre nego što pristupimo rušenju možemo se dogovoriti i napraviti plan kako bi sačuvali što više delova objekta, a kako bi što manje završilo na otpadu ili deponiji.

rusenje objekta bageromNaša usluga je kompletna i brinemo se o svim detaljima tako da možemo organizovati odvoz šuta sa kiper kamionom. Bez problema razbijamo beton pikamerom ili sečemo sekačicom. Naša oprema nam pomaže da posao obavimo na vreme i najkraćem mogućem roku. Sve objekte rušimo pravilno i temeljno sa iskopavanjem i odlaganjem otpada. Posedujemo i kamion sa kranom i mini utovarivač sa kojim tovarimo šut.

Delimično rušenje zgrada i objekata

Nekada pored rušenja objekta do kraja, ostoji i rušenje gde je potrebno srušiti samo jedan deo strukture. Ova vrsta posla je malo zahtevnija jer zahteva preciznost i detaljnije planiranje kakao ostatak objekta ne bi bio oštećen.

Ogromno iskustvo u poslovima rušenja objekta u Beogradu omogućava nam da obavimo bilo koju vrstu aktivnosti rušenja objekata bez neprijatnosti za naše klijente.

Naša prednost je što možemo organizovati utovar šuta mini utovarivačem i kamionski prevoz otpada.

Mini bager i prevoz slične usluge: